6 Kasım 2011 Pazar

KASIM'19 : evden çok uzakta


  19 kasım cumartesi günü kahverengi-beyazın  Bundesliga2'de merakla beklenilen maçı var. Herzaman gergin geçen Rostock maçlarından biri daha var önümüzde. Hansa Rostock St.Pauliye 190 km'den çok daha uzaktır. St.Pauli faşizme karşıdır, ırkçılğa karşıdır, sağa karşıdır, hansa rostock'a karşıdır. Taraftarlar bu duruşlarının gereğini 19 kasım günü yerine getirecektir. Irkçılığa karşı tek yumruk olacaklar.
  Şuan ki oyun düzeyimiz Rostock'tan üstte olsada 2 takımın maça bakışı her zamanki gibi içinde bulunulan şartlardan bağımsız. Maç gününe kadar taraftarlar bu maçı ne kadar çok istediklerini takımlarına hissettirmeye çalışacak. Tabi takım içinde fazlasıyla bu işe motive olmuş bir Deniz Naki var. Sakatlıktan döndükten sonra arka arkaya 3 iyi maç çıkaran Deniz Naki yine H.Rostock taraftarının "gözüne" sokacak! Bu sezon oynadığı 13 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hansa Rostock karşısında St.Pauli favori

2 yorum:

  1. yeni bir St. Pauli taraftari olarak turkce bir blog olmasina cok sevindim....umarim birgun kendilerini evlerinde Hansa ile oynarken canlı görme şansım olur...istanbuldan sevgiler..
    Forza St. Pauli

    YanıtlaSil
  2. Aramıza hoş geldin. Blogunda amacı tamamen bunun üzerine zaten. St.Pauli ruhunu en iyi şekilde anlatmak.
    Viva St.Pauli

    YanıtlaSil